Japansk Ansigtslifting

JAPANSK ANSIGTSLIFTING

 

Først og fremmest; behandlingen er både til mænd og kvinder og er en yderst dejlig måde at afstresse på.

 

Japansk Ansigtslifting er en behandlingsmetode til ansigtet, hvor man kombinerer metoder indenfor akpressur, japansk massage og ansigtszoneterapi. Herudover indeholder behandlingen også olie, masker og himalaya saltsten, som alle er naturlige produkter.

 

Japansk Ansigtslifting er den bedste måde at forynge dit ansigt på - 100% naturligt - uden brug af kirurgi, boto, Restylane mm.

 

Med alderen nedsættes produktionen af kollagen, hvilket resulterer i, at huden mister sin elasticitet. Rynker, poser under øjnene, slap hud og solskader bliver mere synlige, hvilket ofte får et ansigt til at se ældre ud. Japansk Ansigtslifting reducerer ansigtets tegn på ældning, opstrammer huden, gør den mere blød og smidig, fjerne eventuelle misfarvninger under øjnene og fjerner væskeophopninger fra ansigtet. Samtidig regulerer behandlingen kroppens fysiske funktioner og følelsesmæssige tilstande.

 

Efter din første Japanske Ansigtslifting vil dit ansigt se friskere ud, du vil have fastere muskler, højere kindben, et mere levende udtryk, samt mere skinnende øjne.

 

En behandling hos mig foregår ved, at du lægger dig på briksen og eventuelt får et tæppe over dig, så du ligger lunt og trygt til afstressende musik. Herefter lægger jeg en udrensende, stimulerende og genopbyggende spirulinamaske, der består af havalger og er spækket med antioxidanter. Mens masken får lov til at virke, får du en skøn hovedbundsmassage.

 

Ansigtet påføres en hybenkerneolie og ansigtet stimuleres over 3 faser, hvor der også gives lymfedrænage, som en del af behandlingen:

  1. Stimulering af de neurologiske punkter
  2. Massage og stimulering af organzoner
  3. Massage og rynkeøvelser

 

Ansigtet afrenses igen og der gives en saltstensmassage med saltsten fra Himalaya. Himalaya saltsten indeholder 84 mineraler, som alle er brugbare for vores krop. Når saltstenene kommer i kontakt med huden afgives de mineraler, som vi har brug for her og nu.

 

Herefter lægger jeg en fugtmaske, og mens den virker, giver jeg din hænder og fødder en dejlig massage med let zoneterapi for at give dig jordforbindelsen tilbage og øge din udrensning.

 

Da behandlingen også er en udrensning af kroppen, er det vigtigt at drikke rigeligt med vand. Nogle kan godt opleve fx træthed, tørst og følelsesmæssige reaktioner.

 

Behandlingen er utrolig effektiv, men for et blivende resultat anbefales det at få 4-5 behandlinger med en uges mellemrum og så øge gradvist til hver 4. - 8. uge alt efter livsstil.

 

Der gives ikke behandling til:

  • gravide indtil 12. uge
  • personer med feber
  • personer med forkølelsessår
  • personer der modtager kemoterapi

 

Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig.

 

Sundhed og Velvære hos Tine Hallberg, Ringbjerget 14, 3540 Lynge

Tel : 27 52 70 36

E-mail: klinik@tines.dk