Kunders oplevelser på Japansk Ansigtslifting

KUNDERS OPLEVELSER PÅ JAPANSK ANSIGTSLIFTING

 

 

 

Jeg er forelsket i Tines hænder...

 

Kirsten, Slangerup

----------

 

Så skønt. Pragtfuld behandling. Jeg har aldrig fået så skøn en ansigtslifting før. Og Tine er bare et rigtigt behageligt mennesker og giver sig god tid. Der er altid plads til en snak. Tak Tine for du er til :-)

 

Mette Hansen, Hillerød

 

----------

 

ALDRIG MERE VIL JEG BEHANDLES AF ANDRE END TINE. VIDUNDERLIGT!!!!

 

----------

 

Fantastisk behandling, så grundigt og behageligt.

 

Hanne Larsen, Hillerød (56 år).

 

----------

 

En drøm af behandling med synlige resultater. Jeg har fået mange ansigtsbehandlinger før, men aldrig så skøn en behandling. Ikke nok med, at ansigtet fik en skøn behandling, så masserede Tine også mine hænder, arme og underben. Ydermere fik jeg også zoneterapi. WOOOW siger jeg bare.

 

Gitte, Slangerup.

 

----------

 

Jeg har nu fået to ansigtsbehandlinger hos Tine, og det er bestemt ikke de sidste. Tine har en utrolig dejlig måde at behandle på. Rolige og blide hænder, som rører varsomt ved mit ansigt med symmetriske masserende bevægelser. Ren velvære. Ren luksus. Kan varmt anbefales.

 

Birthe Larsen, Uvelse (74 år).

 

----------

 

Velvære på højt plan. Det er afslappende, stressreducerende, og så ser jeg 5 år yngre ud efter endt behandling. Hos Tine er der dejlig afslappende musik, en god stemning, dejlig duft, og så har Tine de blødeste hænder, der stille og roligt behandler én.

 

Pia Gustafson, Frederiksværk (48 år).

 

Sundhed og Velvære hos Tine Hallberg, Ringbjerget 14, 3540 Lynge

Tel : 27 52 70 36

E-mail: klinik@tines.dk