Reiki Healing

REIKI HEALING

 

Reiki Healing er brugen af Universiel Livsenergi til naturlig healing. Healingen foregår ved at en Reiki udøver kanaliserer livsenergien gennem sine hænder til modtageren. Reiki aktiverer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv.

 

En behandling hos mig foregår på den måde, at du lægger dig på briksen fuldt påklædt og gerne i afslappet tøj uden generende knapper eller lignende. Derefter putter jeg dig med et tæppe, så du ligger godt og trygt. Herefter lægger jeg mine hænder blødt på din krop, først om hovedet, så forsiden af kroppen og derefter på bagsiden af kroppen. Alt imens dette foregår skal du bare ligge og slappe af til lyden af afslappende musik og mine varme hænder.

 

Har man et specifikt problem anbefales det at få 4 behandlinger i træk, gerne over 4 sammenhængede dage. På den måde får energien optimale vilkår for at arbejde med ubalancerne i kroppen. 4 behandlinger i træk kan virkelig mærkes, og det giver et stort spark i den retning, der er rigtig for dig.

 

Når man arbejder med Reiki, arbejdes der med krop, sind og ånd på samme tid. Alle tre er lige vigtige for vores helbred og vores livsenergi. Den øgede energi-gennemstrømning vil føre til større positivitet og livet vil ofte føles mere intenst og mere rigt.

 

Energien går til de dybeste planer af personens væsen, hvor sygdommene har dens oprindelse. Den virker, hvor modtageren har mest brug for den, frigør energiblokeringer, frigør kroppen for affaldsstoffer og arbejder med at genoprette balance.

 

Man kan ikke rigtigt sige, hvordan Reiki virker. Jeg plejer at sige, at Reiki virker, hvor Reiki skal . Derfor kan man heller ikke sige, hvordan man reagerer under en behandling. Der er nogle under en behandling, der oplever billeder og følelser, de ikke anede, at de rummede. Andre kan blive triste og nogle kan blive opstemte. Nogle kan opleve varme, kulde eller snurren i fingrene og igen nogle oplever, at de svæver. Men ikke alle oplever disse ting. Nogle slapper bare af, hvor andre sover. Men uanset hvordan følelserne er under behandlingen, så strømmer energien ind alligevel.

 

Reiki Healing kan altid gøre en forskel. Her er nogle eksempler på, hvor Reiki Healing kan have en særlig virkning på:

  • Reiki lindrer stress symptomer og søvnløshed
  • Reiki booster immunforsvaret og løfter det generelle energiniveau
  • Reiki understøtter medicinske forløb og mindsker bivirkninger, fx ved kemoterapi
  • Reiki skaber overblik og balance i krop, sind og sjæl
  • Reiki afhjælper infektionstilstande, lindrer smerter og kroniske tilstande
  • Reiki forløser blokeringer
  • Reiki hjælper gennem sorg og kriser
  • Reiki giver ro til døende

 

Ligesom ved al anden behandling er det vigtigt at drikke en masse vand efterfølgende for at udskille de affaldsstoffer, der kan have sat sig som blokeringer i kroppen.

 

Efter en behandling kan man godt føle sig mere træt og have behov for en lur. Nogle kan føle sig triste, hvis de har nogle blokeringer, som der er løsnet op for. Og det er helt naturligt.

 

REIKI ER UAFHÆNGIG AF RELIGION, KULTUR OG TRO!

Sundhed og Velvære hos Tine Hallberg, Ringbjerget 14, 3540 Lynge

Tel : 27 52 70 36

E-mail: klinik@tines.dk