Kunders oplevelser på Reiki Healing

KUNDERS OPLEVELSER PÅ REIKI HEALING

 

 

 

Jeg vil rigtig gerne fortælle, at jeg for 14 dage siden var godt og grundigt ud og flyve af stress. Jeg havde ingen form for jordforbindelse. Efter 5 behandlinger hos Tine med healing har jeg fået så meget ro i kroppen og fået så meget glæde tilbage. Jeg er blevet så bevidst om, at det er den helt rigtige behandling for mig, og derfor vil jeg rigtig gerne anbefale behandlinger hos Tine.

 

Marlene Geertsen, Lynge (44 år).

----------

 

Tine er en fantastisk behandler, som kan noget helt specielt. Da jeg kom til første behandling hos Tine, havde jeg mange mavesmerter og smerter i mine hænder pga. psoriasisgigt. Efter nogle få behandlinger hos Tine var mine smerter næsten væk. Tine får mine bedste anbefalinger, hun kan noget helt specielt.

 

Pia Gustafson, Frederiksværk (48 år).

 

----------

 

 

Indtil videre har jeg fået 3 Reiki-healinger. Det har hver gang været en meget behagelig oplevelse og har haft den effekt, at min nattesøvn er forbedret markant. (Tidligere var natten afbrudt af mange vågen-perioder).

 

Jeg har endvidere stiftet bekendtskab med Japansk Ansigtslifting. Yderst professionel behandling, som varmt kan anbefales!

 

De bedste hilsner med ønsket om mange nye behandlinger.

 

Bent Larsen, Hillerød (79 år).

 

__________

 

 

Efterhånden har jeg fået 15 Reiki-Healinger hos Tine. Det er behandlinger, som gør mig utrolig godt, jeg får ro og balance i sindet og finder en styrke til at tackle den tumor, som jeg er i kemo-behandling for. For nogle dage siden begyndte mit hår at falde af og parykdamen, som også er frisør klippede så resten. Det kunne have været en traumatisk oplevelse, men jeg tog situationen med ophøjet ro, hvilket ikke mindst skyldes Tines mange dejlige, rolige og blide behandlinger, som jeg finder en vældig styrke i. Jeg er Tine dybt taknemmelig.

 

Birthe Larsen, Uvelse (74 år).

 

__________

 

 

Sundhed og Velvære hos Tine Hallberg, Ringbjerget 14, 3540 Lynge

Tel : 27 52 70 36

E-mail: klinik@tines.dk